Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är tillsammans med Salem al Fakir

Jag blev ihop med Salem al Fakir i natt

jag vet

det låter orimligt

men allt var helt naturligt

att han valt just mig

ur hela den stora publiken

Hans busiga lockar anföll mig

Och jag minns att jag oroade mig

över att jag inte renbäddat på ett tag

Sen väckte min son mig och drömmen försvann från mig

med ett poff

POFF

Jag hann inte få tag på den

fast jag sträckte händerna efter den

men det var som att fånga en såpbubbla på vift

jag vaknade till lite skamset det var en ny helt vanlig dag

men jag kikade som hastigast runt i rummet

för att se om han hade lämnat något spår efter sig




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-19 01:20



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Jag har intervjuat honom vid ett par tillfällen. Han är en glad schysst kille men du är värd bättre, ngn du får möta i det verkliga livet. En inandningen i samma rum och ni vet båda att det stämmer - äntligen det stämmer
2011-07-05

  Peter Matsa
Det är nog ett ganska bra kap. Jag läste att han har en ganska stor fiskebåt som han luffar runt med ute i skärgården. Sen ska han visst kunna sjunga bra.
2010-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP