Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En falsk dikt


Jag skickade en falsk dikt till dig igår
Den finaste jag hittade
Jag var arg
Mjuk
Krävande
Sedan snäll

Idag doftar du någon annans parfym
Och hon doftar din





Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 688 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-19 11:44



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
En snodd dikt som jag låtsades var min=)
2010-07-21

  Gunnar Hilén VIP
vackert på nåt sätt men vad är en falsk dikt ?
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP