Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naivt paranoid


I oansenliga kläder

kortvuxen

och utan särskilda kännetecken

skilde du ut dig bland alla andra

där du kom släntrande



I en grupp människor

var du den enda riktiga människan

vad jag kunde se



Jag sög fast i dig

innan någon annan hann före

tryckte in dig i mitt bröst

ville inte tappa bort dig igen



Du stannade artigt vid min sida

tills kvällen var slut





Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-19 13:43



Bookmark and Share


  Johan Pollnow
Öppet för tolkning och skön rytm. Skulle dock vilja bli lite mer överraskad, men det är ju en smaksak.
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP