Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många jobbar för att alla kärnvapen ska bort från jorden.


Ta bort alla kärnvapen.

Inga kärnvapen hör hemma på vår jord.
Meningen var att det skulle var ett nej tillkärnvapenmärke här
men det fungerade inte.




Fri vers av Annmargreta
Läst 453 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-19 17:08



Bookmark and Share


  aol
tyvärr
2010-08-27

  Emilia Berg
Men många som är starka och förstör för oss andra.
Inga Kärnvapen du har rätt.
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta