Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag snor saker och gör de till mina egna. Är bara inte riktigt säker på var jag snott det ifrån.


Sjunga och dansa

Jag brukar alltid titta på
när folk sjunger och dansar
i en revolution

Jag vill oftast sjunga med
- och vara med i dansen
fast det blir alltid med osäkra rörelser
För jag vet inte var man egentligen ska röra sig

Det enda jag vet är att
jag inte vill ha det såhär

- Jag går inte med på det här!

Jag kan aldrig hitta min rätta plats
Vare sig i ens omgivning
eller i nått demonstrationståg

Hela mitt liv har jag försökt ta reda på vad jag ska bli
- Jag insåg aldrig vad jag redan var

Jag är bara en människa
(och det är kanske det som är det allra vackraste)
Jag kan inte förändra någonting
Men jag vet att det ibland är det enda jag vill

Jag vet att jag kan förändra mig själv
Men alla runtomkring
förändrar ingenting

Jag vet inte om jag också ska
Sjunga och dansa
i en revolution
- som alldrig kommer att ske




Fri vers (Modernistisk dikt) av Exi
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-19 21:07



Bookmark and Share


    Yarissa VIP
Applåder!!
Mycket bra skrivet..
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Exi
Exi