Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motgift

Ett leende till varje nattsuddare som stapplar sig fram
Tro mig när jag säger hur du
lägger duvor i min famn
spår lyckan i hamn

Alla ögonblick så klara denna natt
universums oas andas

ut

och in

flåsar som en hund

Hör det skrattet
passera i huvudets sköna forsande flod
Nattsuddaren intill livets svarta hål




Fri vers av Hologram
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-19 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hologram
Hologram