Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir bra snart

Det är något mörkt som jagar mig

som ett moln på himlen

Mitt på blanka sommaren

och jag som har åkt så långt

sjungit med i refrängerna

följt alla vindlande skogsvägar

badat i varenda sjö

legat på de allra sandigaste sandstränderna

snutit alla smånäsor i rätt ordning

handdiskat full av mind

bjudit på gladaste sommarfesten

bakat så goda bullar

och packat kylbagen proppfull

 

Jag som har plockat en stor jävla bukett med sommarblomster




Fri vers av Tillbringaren
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-20 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren