Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påminnelse till mig själv

Om jag skulle beskriva himlen (ett stort obäddat täcke)
som gråblåa kaskader av ljus och mörker, dansande i natten


skulle det bara bli fel




Fri vers av Tillbringaren
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-21 00:09



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket fin text som i sin försiktighet säger så mycket.
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren