Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till sist


Den som väntar på någon som har gått
behöver inte vänta längre




Fri vers av Tillbringaren
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-21 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren