Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enkel dekoration


En blå karp
på botten av soppskålen
önskar god aptit




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-21 14:42

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Önskar att jag kommit på detta!
2010-07-22
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP