Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörelse

 

 

en vågrörelse

gungar mig fram

i en massa av liv

 

röster genom

springor av förtätning

viskar om frihet

 

slukas av massan

förförs av rörelsen

blir

O - FRI

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-21 17:18



Bookmark and Share


  Anna*
Så bra beskrivet! När det inre vittnesbördet inte får utrymme blir vi ofria
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP