Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fasta i mina ögons hunger

Tiden knyter ihop sina tåtar
början med slut
och bildar en cirkel
där ömheten bor
En fjäderlätt känsla svävar
över tända ljus och bakom lågor
bultar hjärtan i tusental

Ligg här med mig!
Ikväll, imorgon!
Stanna och berör, bli själv berörd
och fasta i mina ögons hunger
Du är mitt bröd och jag
är din tiggare

Omslutande armar famnar himlens lågor
det gryr borta i öster
men i väster vilar nattens täcke
mörkt och tungt
över morgondagens axlar

Tänd mina ljus och lys upp mitt hjärta
Det finns många dunkla vrår
som behöver smekas med kärlekslågor
och flammande tungor av begärets eld
Kyss mina fingertoppar, rita en cirkel i sanden
och låt tiden börja där den slutade igår




Fri vers av Jess81
Läst 474 gånger
Publicerad 2010-07-21 22:29



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Riktigt poetiskt. Så som skön poesi ska se ut,,
2010-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Jess81