Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I väntan på inspiration till storslagen diktning...kommer nog snart. Alldeles snart.


Badkarsfilosofi



En hård vattenstråle
som möter hårt kakel
får vattnet att studsa åt alla håll

En hård vattenstråle
som möter mjukt vatten
veknar och flyter samman




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-22 00:06



Bookmark and Share


  Anna*
Jag tycker om den här. Så är det! Ett mjukt svar stillar vrede...
2010-07-23

  pixter
tycker ändå den här var lite storlslagen på sitt sätt... med en aldeles tydlig metaforisk sensmoral...
2010-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP