Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvor

Jag gav dig en liten, liten snöstjärna
Du fick en unik och vacker iskristall

Jag gav dig en vattendroppe
Du fick ett hav i miniatyr

Jag gav dig ett sandkorn
Du fick en bit av vår jord

Jag gav dig mig själv
Du fick all min kärlek





Fri vers av Therés
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-11-18 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!