Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan hem...



längtan...

hon släppte den aldrig


lite skymd

av rädsla och skam

fördröjd


men ihärdig lyste den

till slut fram

strålarna välde ut

lyste upp sinnets alla vrår

och vägen hon skulle gå

blev synlig


stegen allt lättare




Fri vers av Tothem
Läst 373 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-23 09:39



Bookmark and Share


  Anna*
Bojorna vittrade sönder och längtan blev verklighet! Fint skrivet!
2010-08-02

    Mejja
Melodisk och innerlig.
*kram*
2010-07-24

  Katinka VIP
Jättefin, bra känsla!
2010-07-24

  Mr Lindemann VIP
Enkel och lätt att ta till sig dessa rader så
den gör sig med sin anspråkslösa stil
samt förmedlar i sin yttre ram
det innehållet ger
2010-07-24

  Jasmine_S
Riktigt underbar :)
Me like
2010-07-24

    ej medlem längre
Gillar den här. Som en liten kort saga.
2010-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Tothem
Tothem