Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
16 juni 10 (bild gjord av mig)


Doft av fiol

När jag hör någon spela fiol,
doftar varje ton som viol.

En underbar musik framför mina ögon
som är väldoftande för mina öron.




Fri vers av Noomi Henning
Läst 462 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-07-23 17:17



Bookmark and Share


  Jasmine_S
Haha, förlåt, men den va så j*vla bra :)
Så lite text men så mycket innehåll.
Du är grym!!! :D
2010-07-23

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
riktigt fint komponerat, såväl bild som text!
2010-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Noomi Henning
Noomi Henning