Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Vrinneviskogen

Mjuka mossmattor,
gråhällarnas dansbana,
tallar som står vakt.

Vem vill bjuda upp till dans
när kvällsvinden drar?




Bunden vers (Tanka) av vera gade VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-23 17:30

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP