Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oslagbara




Blåtiror och krackelationer
svärmar in oss i funderingar
Om vi var oslagbara
hur skulle det smaka
vilken färg hade du haft
längst dina kinder










Fri vers av Zara VIP
Läst 659 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-24 19:15



Bookmark and Share


  josefinaste
väldigt fint, tycker mycket om. smaken i dikten gör den väldigt fysisk och närvarande.
2012-04-27

  Solstorm
DU ÄGER! som vanligt!!!
2010-07-24

  Katinka VIP
Jättebra, ger läsaren många perspektiv att tänka på.
2010-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Zara
Zara VIP