Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det händer sånt som jag inte tror på

jag tror inte 
kameler i horisonten
jag tror inte 
solen ber till mig
kysser mina fötter 
jag kan inte tro

jag tror på öken sand torr mun
törstig torr sprucken jord som väntar likt kerberos
på mina ben
det tror jag på än

men det händer annorlunda saker
det händer sånt som jag inte tror på
hon dansar naken under min hud
och jag känner inte sanden
hur den bränner mina fötter

fuck it
det är skönt
och det behöver man inte tro på




Fri vers av Sanchez
Läst 511 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-24 19:49



Bookmark and Share


  am
jag gillar hur du skriver, hur dina dikter bara "rinner".
du lyckas verkligen förmedla en känsla i den här.
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez