Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De verkar lyckligare än oss

de verkar lyckligare än oss

de där

som är mina grannar

svajande kjolar

han går före henne

skrattar och pratar

med oss

med mina barn

höga röster

många bilar, olagligt parkerade

röker överallt

tveksamt levebröd

det bryr jag mig inte om

inte paljetterna i tumlaren heller

men

de verkar lyckligare än du och jag


 




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-25 03:57



Bookmark and Share


  pixter
mhm... men de kanske inte skriver lika tänkvärda texter.....
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP