Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På avstånd betraktat

Varför låter skratten så mycket gladare

på sommaren

Är det själva den varma luften

som får dem att klinga högre och starkare

i sällskap

på gräsmattan

 

Skratten blir till en reklamvinjett

som berättar om

människor på en sommarfest

i en gemenskap

i en stuga med havsutsikt

 

Tv-repriserna har samma budskap

Ingen har tid med tv

på sommaren

 

Längtar efter snö



Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-26 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP