Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du med och jag med

Det finns ett galghumorsmaterial
som sviktar
och håller
allt nära
på avstånd.

Ett varmt skratt lockar.

Men det var inte därför
vi kom.

Vi ville balansera över
varandras avgrunder,
ge prov på mod,
bevista mörkret,
sjunga ljus
och vila
tunga mot tunga.

Men

det sitter en distans
mellan själv och känsla

så vi drog några råa skämt
och knullade som de gör i porrfilm
istället.

Medan vi längtade.

Innan vi gick.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 359 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-25 01:12



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Vilken bra text. Så mycket du fångar in i den. Allt det vi längtar efter men hur svårt det är att få, vilka vapen vi använder och hur det ofta blir i stället.
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke