Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett förväntat svek eller välkomnat mord? Den här behöver och ska omarbetas..


Brista

En natt ska jag vandra
genom skogen med dig i min hand
fri från fruktan, full av tilltro
för jag har dig vid min sida

Och jag ska springa
snabbt ner mot bäcken och hoppa
låta vattnet fylla min kropp
mina lungor, mitt hjärta och min själ

Jag ska inte flyta
utan sjunka som en sten
jag ska låta dina händer sänka mig
hålla mig mot bottnen
hårt och länge

Du ska sedan lämna mig
död vid bäckens rand
vandra genom skogen full av stillhet
för du har gjort ditt verk
och är äntligen fri från mig




Fri vers av Ummm~oh~yeah
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-25 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ummm~oh~yeah
Ummm~oh~yeah