Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av glädje dessa sommardagar


Tänk en dag



Tänk en dag jag inte finns

det betyder intet mer

jag nog inget minns

jag nog inget längre ser


något annat jag förnimmer

en lätthet och ett ljus

all tyngd och sorg försvinner

behöver inte mer ett hus


tänk en dag då sover allting

men mera vaken är

då alla själar dansar i ring

i en annan sfär






Bunden vers (Rim) av Christine Sabel
Läst 325 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-25 18:23



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
I den sfären vill jag vara....tack för att du tog mig dit.
2010-07-26

  anits VIP
Mycket fina rader, som berör
och är mycket tänkvärda
2010-07-25

  Ezmeralda VIP
Den gillar jag, bokmärker den.
Mina egna tankar går i dessa banor ibland.
Kram
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel