Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ballad till en microvågsugn

Tina upp min själ
Tina upp mitt sinne
Tina upp mitt skratt
Tina upp min livslust
Snälla micro
Tina upp mig!




Fri vers av Philosophum
Läst 577 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-25 22:31



Bookmark and Share


  sellout
haha. älska titeln liksom.
2010-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Philosophum
Philosophum