Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

böldpest… fast mysigt liksom...

ge mig en halv sekund så kan jag beskriva mitt inre…

redo?



… det var allt

Jag hoppas meningslösheten kändes som en lusekofta av taggtråd

… någonting måste ju hålla det inne

så det inte smiter… eller… smittar

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 168 gånger
Publicerad 2010-07-26 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen