Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pappa

Här sitter jag på min stol själv
varför övergav du mig, pappa

Jag sitter här så hjälplös
och vet inte vad jag ska göra

Hjälp mig pappa,hjälp
varför dog du

Jag har ingen mor
fast hon lever

Vart tog du vägen min far
och lämnade mig här

Vem finner mig nu
vem tar hand om mig

När du är borta
och jag med dig




Fri vers av rauni sonkamuotka
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-26 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rauni sonkamuotka