Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett sätt att fylla på sin grogg


Ett sorgset hjärta

Med ett sorgset hjärta är det lätt att skriva på en blogg
Med ett kluvet sinne är det lätt att fylla på en grogg
I Motala kan de fara åt helvete
och Sven Melander är inte bättre han
Rulle , som en rullgardin
eller toarulle
Va fan vet han?
Tacka fan för att man dricker
när varenda jävel i Motala är en idiot
O Sven Är en rulle
Då är saker som de inte skulle




Fri vers av rauni sonkamuotka
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-27 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rauni sonkamuotka