Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam vandrare

Hittar inte hem
kommer alltid att söka

Kärleksfulla ögon
följer din väg

Ensam vandrare
du föredrar din egen väg

Son av ett trasigt hjärta
vandrar bort
aldrig hem

Dina vägar är mina
ditt hjärta mitt

Du ensamma sökare
följ ditt hjärta inte mitt

Mamma




Fri vers av rauni sonkamuotka
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-27 00:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vacker
2010-07-28
  > Nästa text
< Föregående

rauni sonkamuotka