Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Järbo

Hej jag heter Tonya
Kommer från Avesta
Tonya Rickardsson, heter jag
inte släkt med Tony
och jag är inte "bitter"
Fan han klagar över några benbrott
Men då skulle ni se mig i Falun förra helgen
då jag ramla ner i Falukoppargruva
Inte fan klaga jag
som fick läppstift för ett helt liv
Inte fan är jag bitter
behöver inte färga håret heller
Och inte nog med det
det fanns ju hur mycket som helst därnere
Jag är ju en tjej med positiv livsattityd
och ett fall på ett par hundra meter, är lite som en orgasm
Du ve, t det kittlar mycket i början
och sen på slutet blir det liksom stumt
Platt fall om man säger så
Fan, det fjantades med en massa sjukvårdare o ambulans
Men jag bär inte bitter
Tänk på geten som först upptäckte själva gruvan
hur fan tror ni hans getkompisar mottog honom
Ny hårfärg och röda läppar
Den första get transvetiten
Så jag är inte bitter




Fri vers av rauni sonkamuotka
Läst 197 gånger
Publicerad 2010-07-27 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rauni sonkamuotka