Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sätter dig själv på REA

Vet du vad du gör fel gumman,

Du säljer inte dig själv

Du sätter dig själv på REA




Fri vers av Charly
Läst 545 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-19 13:34



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
En varm och mycket tänkvärd text! Skönt att läsa!
2005-11-20

  Propella
Verkligen en finurlig text - tycker om omtanken och värmen i den.
2005-11-20

  Wretling
Finurligt och tänkvärt :)
2005-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly