Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllningsång till alla damblusar

ser blusarna
damblusarna
skärningarna som hamnar
något fel
mönster
som hotar ta över

till det
en dyr frisyr
med slingor, taggigt, profilerat
och
lite lite
mycket

av det goda

damblusarna
skyndar fram på gator och torg

Ni rör hjärtan




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-27 21:03



Bookmark and Share


  pixter
blir lite fnissig... :)
2010-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP