Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanför snäckans skal


Vad händer med sådant
som stannar upp
mellan glipor,
för en kort stund
sträcker fram en, och sedan ännu en
varm hand
medan jorden hänger som på ett snöre
i försök att förankras i evig position.

Under tiden tränar någon tankar
av orimligheter

tämjer rävar

att vända det brusande
havet
på rätt köl
i tron på att någon gång,
någonstans
formar sig tiden till en
cirkel

på botten vilar det vita i halvöppet pärlemoskal




Fri vers (Fri form) av _Mian_
Läst 606 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-27 21:08



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart beskrivet och starkt!
2010-08-03

  Vind
Ah, vilken förunderlig (och skön) text! Känns som en slags hyllning till det okuvbara...
2010-07-28

    ej medlem längre
njuter dina ord såhär i början av natten. tack!!
2010-07-28
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_