Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista utvägen



viskar försiktigt
in mot mig själv
viskar med röst som har
bedjat för länge

omfamnar försöker
försöker att nå
fram till det darrande ensliga hål

av förtvivlans maktlöshet
en återvändsgränd i mardröms kvarter

jag hittar inte fler vapen
att bekämpa denna strid
mörkret har greppet nu
och jag vet var det skymmer
men släpps inte in

dåtiden nuddar med sylvassa blad
en feg attack mot ryggen
jag hinner inte skyddas

natten min fiende
som sänd ifrån ondskan
minnen darrar mig inifrån
så hårt att andetag spricker

trösten så fel
ett ännu mörkare elände
men var finns lugnet
när jag inte finns kvar

sista hoppets låga
brinner svagt bakom utmattat skal
sista utvägen
snälla låt mig befrias där




Fri vers av devilsangel
Läst 1055 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-07-27 21:33



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Phu!!.. denna kändes ledsam att läsa, ty jag känner dig och vet vad du går igenom.. vet hur du känner.. och bär på dina tankar, för jag har varigt där också .. skickar dig lite speciella Lasse kramar till lite lindring, men det finns fler om du vill ha.. applåder
2010-10-26

  Bodil Sandberg VIP
En oerhört stark text kära d-angel!!kraam

jag hittar inte fler vapen
att bekämpa denna strid
mörkret har greppet nu
och jag vet var det skymmer
men släpps inte in
2010-09-17

  Michaela Dutius
Ljuvligt vacker och smärtsamt berörande
2010-08-27

    Elinora
<3 älskar dig
2010-08-07

  sulimaa
Så så tung och djupt smärtsam text som vittnar om insikt i det mörka svarta...den sista utvägen ... en djupt frustrerande väg som smärtar att ens tänka på...kram
2010-07-28

  aol
vilka enorma känslor som speglas i diktarjaget,
blev så starkt berörd
2010-07-27

  Suzy med punkterna
trösten så fel
ett ännu mörkare elände

Här känns det verkligen...
2010-07-27
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel