Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandfynd

jag var en prinsessa

med helt perfekta läppar

och en mycket tilldragande

hårfärg

och i mig

ständigt

nya stränder, nya vikar

oändliga vidder

och märkliga strandfynd

 

och min musik

var din musik

 

tills du föll

fast det kändes som

om det var jag

som tappade all glans

all färg

alla fynd

var redan noga undersökta

och lagda åt sidan

på stranden tillbaka

 

sanden blåser där nu

virvlar upp

blåser över alla tingen

de syns knappt längre




Fri vers av Tillbringaren
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-28 02:03



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
En del strandfynd visar sig oftast vara vrakbitar, men andra glänser fint under sanden, med lite tur kan man hitta riktiga kap om man tittar lite närmare...
Härlig text som väcker många tankar! Tack!
2010-08-07

  pixter
(en rejäl storm bara, sen ligger fynden där blottade i all sin glans... redo att upptäckas igen!) väldigt vackert skrivet.
2010-07-28

  LenaJohansson VIP
mkt läsvärd
2010-07-28

  Peter Matsa
tankeväckande och läsvärd text.

men sakerna ligger väl där under dynerna och väntar på att bli återupptäckta :)
2010-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren