Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkt eller ljust

tiden är ungefär nu på dygnet och
jag vet inte om det snart är mörkt
eller håller på att spricka upp klackelera ljusna
men det är vilket som
bara jag får krama dig med rosa himlaskimmer
omkring våra hjärtan senare idag




Fri vers av Vickin
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-28 03:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vickin