Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän

jag vill slänga guldsmulor omkring dig
ta en promenad på midnattsvägar med dig
höra vad du har på hjärtat och jag vill dricka
jordgubbssaft med dig i vackra glas eller enkla plastmuggar




Fri vers av Vickin
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-28 04:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vickin