Tid

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid




Medan solen leker i vassen.

 
I sprängande steg mot okänd tid

En spegel i öga, en ton i ett tal,

en vidsträckt väg, en människas kval


I greppet om tiden som tänjer sig

genom fingertoppars

skälvande vidrörande


Medan morgonen sakta vaknar

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 785 gånger och applåderad av 42 personer
Publicerad 2010-08-02 10:40



Bookmark and Share


  stefan.g
Härlig text, som berör livet med dess känsla av fingertoppar, där känsla helt (får) infinna sig. Där likt ett instrument där varje ton blir (hörd)... till vad det är tänkt till att bli och i allt så gryr dagen till den nått sin fullhet!

Tack för läsningen, den gav perspektiv, känsla och värme. :-)
2019-01-21

  Anna*
Precis i det skälvande ögonblicket då fingrar når hud och morgonen gryr. Ursnyggt!
2010-08-08

  Caprice! VIP
Denna skulle jag vilja höra sjungas.
Rytmisk och finstämd - ljuvlig kombination!
Tack - den stannar hos mig.
2010-08-07

    Ken Cassel
Jättefint Josanilla
Tyckte verkligen om den
Men jag tycker att du ska ta bort kommana och punkterna
Då ser det ännu bättre ut
För de behövs inte

Kramar

Ken
2010-08-02

  In search of sunrise
Detta är poesi :) fint.
2010-08-02

  anits VIP
Så finstämt och berönde skrivet
mycket vackert
2010-08-02

  Mr Lindemann VIP
Ja, då tar jag tag täcket och skakar den lte lätt
ett dun lödgör sig och vandrar in i köket liktett vissnat
ark från en förgången tid
sedan, efter det
så läser jag dessa rader och faller handlöst i köket för ett annat alster
nämligen ditt
*bokmärker*
2010-08-02

  Larz Gustafsson VIP
Livet är en kamp.
2010-08-02

    Max Poisé
Rent, vackert och ljuvligt!
Tack för den!
2010-08-02

  Catharina Edin VIP
Finstämt och känsligt skrivet.
2010-08-02

  aol
underbart uppiggande vackert
2010-08-02

  Yrre VIP
Tycker också mycket om denna, mjuk och varm!
2010-08-02

  Måna N. Berger
En dikt att läsa om och om igen, så tung av innebörder under de solbelysta orden. Jag älskar musikaliteten i ditt sätt att skriva!
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP