Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bland det dyraste

Vi ses vid våra bänkar.
Ibland skymmer det
Ibland ljusnar det och vi
andas sommarluften med
varandra och känner vinden
i våra hår och jag blir varm
av vår vänskap.
Jag dricker mitt kaffe helt svart.
Du dricker ditt med socker och
jag tycker om när du undrar om vi
har någon sked med och du innan
jag hinner svara säger;
"äh jag rör med nycklarna"
Det är du i ett nötskal,
det är du i din lättsamhet.
Det är du som är bland det bästa som finns.




Fri vers av Vickin
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-28 12:10



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mycket fin kärleksförklaring, att visa på det som man verkligen älskar, små små saker.
Vackert skrivet av dig!
2010-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Vickin