Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kankse är jag en fjäril, för sökande för att kunna stanna, och uppskatta det jag har. Men, blir jag en fjäril när den kläcks i tanken, eller när den fladdrar i magen? Till Du, Fly medan du kan, innan du blir en blomma på min äng för mig att älska o


fjäril

 

Fjäril som svävar där,
hur väljer du bland de väldoftande blommor.
Hur vet du att det är dags att flyga från puppan.
När vet du att du valt rätt.

 

Fjäril som flyger där,
du väljer aldrig en blomma att älska.
Hur kan du välja att alla blommor älska.
När vet du att du ska lämna.

 

 Fjäril, du som älskar,
sårar alla blommor du möter.
Varför gjorde du det valet.
Var det ens ditt val?

 

Fjäril, som svävar där,
dömd är du att evigt älska,
evigt såra.
Alla som kommer i din väg.

Allt du alltid lämnar.




Fri vers av sachie
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-28 23:49



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Skirt och mycket vackert
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

sachie
sachie