Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När livet känns tungt


Sorgen är som en svart filt (utan öppning)

Sorgen ligger tung som en gammal, noppig filt
Illaluktande och kvävande instängt
Svettigt och klibbigt i varje por
Nattsvart, ändlös

Det finns bara en väg att gå
Framåt
Lite i taget, med korta trevande steg

Våga glänta på den svarta filten




Fri vers av Smörblomma
Läst 513 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-29 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smörblomma
Smörblomma