Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varken rim eller reson

Det var en sån där morgon
ni vet
blank, unik och felfri
så jag
tvättade håret i såpa
gled in i köket
på närmsta bananskal
mixade en smoothie
av näckros
och söta små stackmoln
med en eftersmak
av nymålad brevlåda
hjulade in i badrummet
och borstade tänderna
med en blodapelsin

Ingenting kan gå fel
sådana dagar




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-07-30 00:09



Bookmark and Share


  Anya VIP
Gillar lekfullheten i den här texten.
2010-08-27

  Yrre VIP
Nej verkligen inte, sådana dagar lever man för! Bra text!!!
2010-08-01

  Mr Lindemann VIP
Men att börja dagen med ett glas klorin
och sedan tvätta håret i sodalösning då?
2010-07-30

  karenina VIP
ler, bara ler vilken underbar sådan där morgon! :)
2010-07-30

  Peter Matsa
det låter som en alldeles förträfflig morgon, som en blandning av mama, amelia och sköna hem. nej, vad kan möjligen gå fel?
2010-07-30

  Pot Pourri
bara helt underbar *storflinar mig iväg till en kallare avdelning. Da Balkony och en rök. Leende...* :D Tack ^^
Hjula var längesen..:) ska vi mötas i statsparken för en långhjulning nån dag? haha
2010-07-30

  W.Riter
Och skriver man sånt här så är man väl på ett riktigt bra humör?:-)
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP