Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista för dig.

Du behöver hoppa mer, ta fler risker,
utmana ödet.
Du borde testa att berätta ett dåligt skämt, få någon att skratta,
få någon att tycka att du är rolig.

Du är feg utan anledning, rädd utan grund,
osäker utan källa.
Ta en risk,
för att vinna.
Hoppa
för att falla.
Le
för ett skratt.

Gör det du vill men inte vågar, gör det
för att det finns inget värsta som kan hända.
Finns bara en vinst,
du vinner om du vågar.






Jag har inte slutat längta, jag har bara slutat längta
efter dig.




Fri vers av Linnea Ingrid Marie
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-30 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea Ingrid Marie