Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
............


en text =)

Text ja det måste man skriva om man ska ha något budskap och dela med sig av på denna sida så är det jue helt klart är väll mer läsaren som läser andras texter. har väll dåligt självförtroende som jag anser att man inte ska ha lovar ska skärpa mig och va mer vuxen som jag känner mig nu, har väll tänkt blivit arg agressiv ha inte haft någon lust att leva men nu ha jag det och svaret ha jag fått från himmelen jag bad att herren skulle hjälpa mig med mina bekymer och att jag kan orka med vardagen och det gör jag nu, så i mina ögon finns han till 100 % tro vad ni vill och tyck va ni vill om mina synpunkter jag är vuxen det är ett fritt land och jag ha min tro och det är att herren existerar och att han är till hjälp om man så inte vill ha hjälp eller ej så förstår han dej ändo han finns där för dig just dej och mej och alla världens människor och varelser.
det är ens egen uppgift hur mycket kontakt med han man vill ha, man gör snesteg här i livet och han gråter för dig då så då försöker han få dig rakt på banan igen så livet rullar på, ett tips till folk som är stressade lös ett korsord och koppla av, livet ska inte vara stressat och det vet vi om ändo gör vi det av någon konstig anledning ! nu ska jag lyssna på musik men ha det bra alla Poeter =)




Prosa av Leoj
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-30 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leoj