Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan

 

 

Min kära tro på mig

Även när jag ljuger

För det är bara jag som får brottas med min egen spegelbild

och när jag står där önskar jag så hårt att jag slapp att ljuga

Vill ju inte att du skall se hur ont det gör i mig

när du lägger den ljusa kronan runt min hjässa

och jag själv bara ser skuggan av den.




Fri vers av Andrum
Läst 433 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-31 08:50



Bookmark and Share


  stella
Tynger ner, denna skugga...
2010-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Andrum
Andrum