Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När datorn krånglar och texten går förlorad... Det gick inte att återskapa dokumentet och en sorts sorg fyllde mig. Sorgen över förlorade ord och förlorade känslor.




R.I.P.

Mina ord

Så starka och livsbejakande

Upplöstes i intet

Datormonstret förtärde dem med punkt och komma

Orden gick en förtida död till mötes

R.I.P.




Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-31 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan