Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sluta gilla

Jag måste ha gjort ett hyfsat lopp
för jag kvalade in
som nummer sextiosju
i ett svep med tre andra

plötsligt har jag tillgång
till ditt sminkade liv

och kan med en enkel
knapptryckning
stötta dig
i allt
du företar dig

vi kan hålla kontaken
vi kan hålla koll
på varandra
vi är vänner föralltid
vi är facebookvänner




Fri vers av Tillbringaren
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-31 17:38



Bookmark and Share


  SagaArt VIP
*skrattar* underbart!
2010-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren