Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erkänn


Erkänn att det du sa inte är äkta.
Du säger sånt för att du tror det är vad jag vill höra.
Bara för att alla andra har svikit dig.
Bara för att jag är den enda som inte är smart nog att ta steget och säga som det är.

Erkänn att jag bara är ett substitut för något du aldrig kan få.
Gör det.
Jag mår inte bättre av att höra dina lögner längre.
Du drog mig ner i avgrunden.
Där allt hopp försvinner med tiden. Den tid som ska läka alla sår.

Erkänn att du inte älskar mig.
Att nätterna då jag var som lyckligast är lögner.
Att dagarna då jag tvivlat är sanning.
Du har ändå redan förstört allt jag byggt upp.




Fri vers av Greendices
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-31 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Greendices
Greendices