Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

Det gör ont att jag inte vet vad jag känner för dig längre,
När jag tänker på hur många ögonblick jag tillägnat dig men som du aldrig kommer förstå, inte ens försöka att se.
De stunder jag levde för. Kicken och tillbakablickarna.
Det var mitt allt.
Bara du sa dom där orden.
De som inte betydde något i din värld.
Fulla med stoft och sand.
Nej, jag skulle hålla mig stark. Det fick inte bli som förra gången.
Limmet skulle inte räcka till att klistra ihop alla delar som hon en gång slagit sönder mitt liv i.
Jag trodde du va den som skulle rädda mig.
Men det finns ingen sådan, det skulle jag ha förstått.
Du är bara ännu en självisk liten flicka full med löften om ingenting.




Fri vers av Greendices
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-31 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Greendices
Greendices