Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kastrull med kokande vrede


Du hällde en kastrull
med kokande vrede över mig

och jag klippte bort dig ur mitt liv
eller mig ur ditt

Som vore du en klippdocka
jag knölade ihop
tillsammans med de andra klänningarna

Nästa säsong blev nästa
och vattenblåsorna skavde ännu
under resåren

Jag visar mig aldrig naken mer




Fri vers av Tina-sol
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-31 19:11



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Gillar dina metaforer det gör innehållet så svidande....
Mycket bra diktat
2010-08-09

  Tillbringaren VIP
Bra! Bra metaforer och skön text.
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol